Pagini de interes

Contact

 tel: +40 (0)732 149 560
 fax: +40 (0)356 463 183
 mail: office@byteworld.ro


oferta pixuri, agende,calendare 2012, felicitari personalizate

Taiere cu waterjet

Tehnologia de taiere cu jet de apa la o presiune mare, este cea mai inovatoare tehnologie introdusa pe piata in ultimii ani si reprezinta varianta optima in procesul de taiere pentru o gama larga de produse.
Taierea cu jetul de apa confera rapiditate, precizie si calitate in acelasi timp.
taiere cu apa timisoara, tehnologie waterjet pe plastic, plexic, metale

Toate materialele chiar si cele ce reprezinta un design mai complex pot fi taiate folosind acest aparat ce este foarte precis si rapid. Aceasta tehnologie poate fi folosita in mod avantajos in lucru cu materiale care nu suporta solicitari termice sau mecanice, deci nu compromite caracteristicile fizico-chimice ale materialului in cauza.

Precizia taieturilor executate cu acest aparat este de 0.07 mm la un metru liniar. Grosimea jetului de apa este variabila intre 0.16 mm si 0.3 mm, iar maximum vitezei de taiere este de 40 m liniari /minut. Grosimea maxima a materialului : 150 mm.

Cu tehnologia mai sus-prezentata, executam taieturi dupa forme complexe in materiale precum marmura, granit sau gresie portelanata. Taierea metalelor (cupru, alama, otel, titan, aluminiu, etc.), nu ajutorul tehnologiei waterjet, deasemenea nu reprezinta pentru noi o problema.

Vezi detalii pe

www.gravuratimisoara.rotaiere cu waterjet, cu apa in timisoara pe plexiglass, sticla, metale, fier, cupru, argint

Contact


verification image, type it in the box

contact byteworld timisoara

Program de lucru:

Luni - Vineri : 09.00 – 17.00