Pagini de interes

Contact

 tel: +40 (0)732 149 560
 fax: +40 (0)356 463 183
 mail: office@byteworld.ro


oferta pixuri, agende,calendare 2012, felicitari personalizate

Termotransfer Timisoara | Inscriptionare echipamente prin transfer termic

Tehnica de personalizare textile, tricouri, sepci, umbrele, genti, echipament sportiv, etc, prin aplicarea in conditii de temperatura si presiuni specifice a unor folii speciale, decupate pe cutter-plotter, imprimate inkjet sau laser.

Termotransferul sau transferul termic reprezinta procedeul cu ajutorul caruia se transfera diverse elemente grafice sau text, de pe o folie speciala pe diferite suprafete si dimensiuni cu ajutorul temperaturii prin presarea la cald.

Acest procedeu este folosit pentru personalizarea obiectelor textile si in special in cazul obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie, datorita materialului din care sunt confectionate sau a complexitatii elementelor grafice care urmeaza sa fie transpuse pe obiect.

Personalizarea prin transfer termic are o exactitate mai mare si o rezistenta sporita in timp fiind considerata ca fiind avantajoasa la personalizarea unei cantitati mici de obiecte .

Folosind transferul termic calitatea imprimarii este remarcabila, fiind superioara celei serigrafice. Fiecare detaliu si nuanta de culoare se va regasi pe obiectul destinatie datorita posibilitatii de a imprima la rezolutii inalte pe hartia suport (de transfer) prin intermediul tiparului digital.

inscriptionare echipamente timisoara prin tehnologia de termotransfer, transfer termic, tricouri, cani personalizate, lemn, ceramica, plexiglas, mape, ambalaje timisoara

Gama de articole ce pot fi inscriptionate prin transfer termic este foarte variata:
- orice material textil din bumbac sau poliester (tricouri, bluze, sepci, bandane, jachete, sorturi, sacose textile, fanioane, salopete, caciuli, umbrele, genti, halate, cravate)
- produse din lemn
- produse din sticla, oglinzi
- plexiglas
- ceramica
inscriptionare echipamente timisoara, tricouri, cani personalizate, lemn, ceramica, plexiglas, mape, ambalaje timisoara - mape de carton, cartoane groase, ambalaje
- mouse-pad-uri cu suprafata textila
- CD-uri si DVD-uri


Presele termice pentru personalizat tricouri sunt ideale pentru imprimarea la cald cu autocolant termic taiat la cutter-plotter sau prin sublimare cu ajutorul imprimantelor inkjet. Cu ajutorul preselor termice pentru tricouri, aveti o gama larga de produse ce pot fi personalizate : tricouri, salopete, hanorace, steaguri etc.transfer termic timisoara, tricouri, echipamente de lucru, salopete, sepci, cani personalizate timisoara

Contact


verification image, type it in the box

contact byteworld timisoara

Program de lucru:

Luni - Vineri : 09.00 – 17.00