Pagini de interes

Contact

 tel: +40 (0)732 149 560
 fax: +40 (0)356 463 183
 mail: office@byteworld.ro


oferta pixuri, agende,calendare 2012, felicitari personalizate

Serigrafie in Timisoara

Imprimarea prin serigrafie permite aplicarea de vopseluri speciale pe diverse suporturi: plastic, sticla, plexiglas, PVC, polipropilena, metal, textile, hartie, piele.
Imprimarea obiectelor promotionale prin serigrafie conduce la costuri reduse fara a reduce calitatea si durabilitatea mesajelor publicitare aplicate.
serigrafie pixuri, brelocuri timisoara, brichete, pahare, uniforme, salopete, carti de vizita, postere, invitatii Se utilizeaza cerneluri speciale: gonflabile, in relief, lucioase, metalizate, fluorescente. Se obtin imprimari cu o calitate impecabila, culori vii, cu o buna rezistenta in timp si la actiunea factorilor mecanici si de mediu.

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor.
Avantajul major al serigrafiei este acela ca suprafetele pe care se realizeaza imprimarea pot avea dimensiuni mult mai mari decat cele realizate prin tampografie sau transfer termic (atunci cand este vorba de imprimari pe material textil). Aplicarea mai multor culori este de asemenea posibila.

Aceasta tehnologie este des utilizata pentru imprimari pe obiecte promotionale precum:
- etichete cod de bare, etichetele autocolante-stickere
- tricouri
- sepci
- steaguri
- uniforme, salopete intr-un cuvant toate tipurile de textile
- pixuri
serigrafie pixuri, brelocuri timisoara, brichete, pahare, uniforme, salopete, carti de vizita, postere, invitatii - brichete
- truse
- carti de vizita
- felicitari, invitatii
- postere
- alte materiale promotionale


servicii de publicitate prin inscriptionare tampografiere timisoara, obiecte promotionale

Contact


verification image, type it in the box

contact byteworld timisoara

Program de lucru:

Luni - Vineri : 09.00 – 17.00