Pagini de interes

Contact

 tel: +40 (0)732 149 560
 fax: +40 (0)356 463 183
 mail: office@byteworld.ro


oferta pixuri, agende,calendare 2012, felicitari personalizate

Inscriptionari cu autocolant

Inscriptiile pe masini sunt forme inovative de publicitate, ele fiind mobile si vizibile tot timpul. Firmele ce doresc promovare, apeleaza la aceasta forma de marketing si din cauza costurilor reduse si a durabilitatii autocolantelor, ByteWorld oferind garantie pentru autocolante pvc de 2 ani.
Vitrinele magazinelor sunt si ele o prioritate pentru spatiile comerciale care vor sa atraga clienti. Firma noastra monteaza autocolante pe vitrine dar nu inainte de a decolanta si a curata locul in care va fi montata noua reclama.

colantari auto, inscriptionare cu autocolant, lipire reclame pe masini
In decursul anilor, inscriptionarile auto au evoluat de la serviciul primar oferit prin intermediul cutter-ploter-ului pana la printurile in policromie, astfel crescand semnificativ calitatea unei idei, dar scazand durata de viata in comparatie cu inscriptionarile cu autocolant decupat la cutter-ploter.
Inscriptionarea cu autocolant sau car-branding-ul este produsul a doua conceptii ale clientilor diferite.

* acoperirea totala a autovehiculului cu imagini ale produselor ofertate (print in policromie) astfel o poza de calitate poate interactiona mult mai bine cu potentialii consumatori;

* inscriptionarea cu autocolant (autocolant decupat la cutter-ploter) intr-o paleta foarte larga de culori si nuante ( in general marca Oracal seria 651 ) a datelor de contact, sigla (logo) si informatii necesare familiarizarii clientului final cu produsul ofertat.

In aria cuprinsa de car-branding, a luat nastere un nou serviciu denumit WINDOW GRAPHICS. Detalii : ca suport media se foloseste un autocolant special perforat, acesta se imprima policromic la fel ca si o folie de autocolant normala, pentru ca produsul finit sa fie lipit pe geamuri permitand o vizibilitate optima. Se intalneste des aplicat pe geamurile mijloacelor de transport in comun pentru a permite calatorilor sa vada in afara masinii. Daca s-ar fi folosit un autocolant conventional geamurile ar fi devenit opace si astfel vizibilitatea ar fi fost impiedicata.autocolante, design autoadezive, cutting, cutter ploter, print digital

portofoliu advertising, agentie productie publicitara